• Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Totaalsloop

Totaalsloop omvat het volledig verwijderen van een gebouw of fabriekspand. Je sloopt een pand in zijn totaliteit, waardoor er ruimte komt voor nieuwbouw of een andere bestemming. Dit kan betrekking hebben op verschillende soorten panden, zoals kantoorgebouwen, fabriekspanden, ziekenhuizen, woningen of winkelcentra. Een dergelijke totaalsloop vraagt om een project overstijgende aanpak. Bij Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken wordt vakkennis en deskundig personeel ingezet om toe te zien op het traject en alles zorgvuldig uit te voeren.

Neem contact op

Procedure bij totaalsloop

De totaalsloop wordt gedurende het project in verschillende fasen ingedeeld en bovendien wordt een specifiek team met bijbehorend specialisme en vakkennis hiervoor aangesteld. Per fase kan zo het vrijgekomen materiaal worden afgevoerd en geëvalueerd voor hergebruik. Veel van de materialen krijgen zo een tweede kans en belanden zo niet onnodig op de stortplaats voor afval. Vaak kan veel materiaal worden gerecycled, waardoor het niet voortijdig wordt weggegooid. Er wordt gekeken wat kan worden hergebruikt en wat kan worden ingezet als brandstof voor het opwekken van energie. Op die manier houden wij maximaal rekening met de omgeving en het milieu.

Aanspreekpunt tijdens sloopproces

Tijdens het gehele sloopproces zult u met al uw vragen terecht kunnen bij één aanspreekpunt. Hierdoor is een betere communicatie mogelijk en kan er zelfs een betere dialoog ontstaan met de omgeving. Zo wordt er zo min mogelijk hinder veroorzaakt gedurende de periode waarin de totaalsloop plaatsvindt. Er is daarnaast ruimte voor voldoende voorlichting en bijeenkomsten, waar u eventuele vragen of opmerkingen kunt stellen. Neem contact op met Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken door te bellen met telefoonnummer 0251 218 319.

Interessante pagina’s

Sloop hotel Inntel

Slopen inclusief asbestsanering hotel Inntel aan de Provincialeweg te Zaandam.

Meer informatie over dit project

Klik op de foto voor een vergroting.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over totaalsloop? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!