Amoveren

  • Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Amoveren

Amoveren is een andere benaming voor duurzaam slopen. Dit begrip is de afgelopen jaren steeds meer in opkomst geweest binnen de branche van sloopwerk en demontagetechniek. Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken biedt intelligente oplossingen om het overgrote gedeelte van alle sloopwerkzaamheden op een duurzame manier te recyclen. Voor de uitvoering van uw opdrachten zal dit als richtlijn worden gehanteerd.

Neem contact op

Amoveren als uitgangspunt

Bij Bentvelzen en Jacobs amoveren we volgens het uitgangspunt om duurzaam slopen te realiseren. Hierbij hergebruiken we zo veel mogelijk van de vrijkomende materialen, zodat deze niet onnodig als restafval eindigt. Het streven hierbij is om een zo hoog mogelijk score op de ladder van Lansink te behalen en het hoogst haalbare aan materialen opnieuw te gebruiken. De ladder van Lansink geeft precies aan hoe verschillende onderdelen van uw sloopwerk zal worden teruggeplaatst in bruikbare opties.

Afvalbeheer volgens ladder van Lansink

Wanneer u uw sloopwerk onderbrengt bij Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken bent u verzekerd van verantwoord amoveren. Hierbij hanteren we enkele standaard stappen die tot de procedure volgens de ladder van Lansink behoren. Onder andere gaat het hier over het hergebruik van materialenrecyclen van producten en het verbranden van afval. Met een juiste werkvoorbereiding bent u verzekerd van een juiste wijze van amoveren.

Procedure van amoveren

Ten eerste zal het ontstaan van afvalstoffen zoveel mogelijk worden voorkomen of beperkt. Vervolgens vervaardigen we stoffen of andere materialen die na hergebruik van het product nauwelijks nadelige gevolgen voor het milieu veroorzaken. Bruikbare afvalstoffen worden omgezet tot energie, waardoor enkel restafval zal worden gestort. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het verantwoord amoveren van uw bedrijfsafval via 0251 218 319.

Interessante pagina’s

Duurzaam slopen

Duurzaamheid is het grondbeginsel voor al ons werk. Zorgen voor een blijvende en verantwoorde oplossing voor vrijgekomen materialen is ons ultieme doel. Om dit te kunnen bereiken richten we elk slooptraject zorgvuldig in en werken we met een inzet die verder gaat op techniek, kennis en materiaal. Lees hier meer >

Werkzaamheden

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van duurzaam slopen en kunnen daarmee het complete traject voor u uit handen nemen. Ga hier direct naar een van onze specialisaties:

Nieuws

Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten of maak een selectie uit het archief: