Afbraakwerken

  • Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Afbraakwerken

Bij afbraakwerken kunt u denken aan het afbreken van panden of gebouwen. Dit kunnen kantoorgebouwen zijn, maar ook woningen, fabrieken of monumentale panden. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde onderdelen aan een pand, zoals plafonds, muren of daken vakkundig uit te breken. Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken is gespecialiseerd in het afbreken van betonconstructies binnen en buiten gebouwen. Deskundige precisie is hierbij doorslaggevend, aangezien andere onderdelen niet beschadigd mogen raken.

Neem contact op

Juiste materiaal in afbraakwerken

Voor het afbreken van panden of muren is goed materiaal nodig om het afbraakwerken mogelijk te maken. Hiervoor zet Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken een geschikte verzameling aan apparatuur in, zoals graafmachines, hijskranen en containers. Al het vrijkomende materiaal wordt in fasen weggevoerd en bekeken op duurzaamheid. Veel materiaal kan namelijk nog voor andere doeleinden worden ingezet en dus worden hergebruikt. Zo wordt voorkomen dat alles onnodig als afval wordt gestort. Door de inzet van het juiste materiaal zullen afbraakwerken zorgvuldig kunnen worden uitgevoerd.

Van afbraakwerken naar opbouw

Vaak worden er bij afbraakwerken slechts onderdelen afgebroken of wordt er ruimte gemaakt voor iets totaal nieuws. Of u nu wilt renoveren of een nieuw gebouw wilt plaatsen waar eerst oude panden moeten worden afgebroken, het is altijd belangrijk om goed te overleggen over het uiteindelijke bestemmingsplan. Hierdoor kan hiermee zorgvuldig rekening worden gehouden in de uitvoering van de afbraakwerken. Neem contact met ons op om alles in detail te bespreken, door te bellen naar telefoonnummer 0251 218 319 of vraag een vrijblijvend informatief gesprek met ons aan via info@bentvelzen-jacobs.com.

Interessante pagina’s

Duurzaam slopen

Duurzaamheid is het grondbeginsel voor al ons werk. Zorgen voor een blijvende en verantwoorde oplossing voor vrijgekomen materialen is ons ultieme doel. Om dit te kunnen bereiken richten we elk slooptraject zorgvuldig in en werken we met een inzet die verder gaat op techniek, kennis en materiaal. Lees hier meer >

Werkzaamheden

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van duurzaam slopen en kunnen daarmee het complete traject voor u uit handen nemen. Ga hier direct naar een van onze specialisaties:

Nieuws

Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten of maak een selectie uit het archief: