Afbraak gebouw

  • Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Infra sloopwerk

De infra tijdens het sloopwerk is van groot belang om alle benodigde facetten rond de sloopwerkzaamheden succesvol uit te voeren. Bij Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken bent u verzekerd van een kwaliteitssysteem, waarbij volgens vaste en strikt gereguleerde procedures voor elk project een sloopplan wordt opgesteld. Deskundige vaklieden voeren vervolgens met optimaal materiaal uw sloopwerk voor u uit, zodat alles voldoet aan de milieueisen.

Neem contact op

Succesvolle infra tijdens sloopwerk

De aandacht van de infra ligt bij het sloopwerk specifiek op het vervaardigen van herbruikbaar materiaal. Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken streeft hierbij naar een recycle percentage van rond de 100%, en dit is zeker eerder regel dan uitzondering. U kunt bij infra sloopwerk denken aan opdrachten voor

Met een procesmatige aanpak, deskundig personeel en een opgesteld sloopplan wordt duurzaam slopen effectief uitgevoerd voor elk project.

Vakmanschap bij de infra van sloopwerk

Ongeacht het soort opdracht waarvoor u de infra tijdens sloopwerk wilt inzetten, kunt u bij ons altijd rekenen op vakkundig precisiewerk. Kennis van zaken, zorgvuldigheid en de juiste apparatuur zijn aspecten die het proces tot een succes maken. Alles wordt zorgvuldig met u besproken, zodat u zeker weet dat voor elk gebouw de juiste behandeling wordt geboden. Voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken, neemt u contact met ons op via e-mail op info@bentvelzen-jacobs.com of telefonisch via 0251 218 319. U kunt met al uw vragen bij ons terecht, zodat we spoedig een effectief sloopplan voor u kunnen opstellen.

Interessante pagina’s

Duurzaam slopen

Duurzaamheid is het grondbeginsel voor al ons werk. Zorgen voor een blijvende en verantwoorde oplossing voor vrijgekomen materialen is ons ultieme doel. Om dit te kunnen bereiken richten we elk slooptraject zorgvuldig in en werken we met een inzet die verder gaat op techniek, kennis en materiaal. Lees hier meer >

Werkzaamheden

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van duurzaam slopen en kunnen daarmee het complete traject voor u uit handen nemen. Ga hier direct naar een van onze specialisaties:

Nieuws

Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten of maak een selectie uit het archief: